Jdi na obsah Jdi na menu
 


ELSEREMO Brumov - SFK Holešov 5 : 0

Brumov - 15.08.2015 -tráva-jasno 34 stupňů ve stínu :-( - rozhodčí Petr Švach  

FC ELSEREMO Brumov - SFC Holešov 5:0   (1:0)

Branky a asistence: 10´Adam Pecha (Matěj Kubiš), 55´ Dan Zvoníček (Adam Pecha), 70´Dan Mana (Matěj Kubiš), 86´ Tadeáš Liška, 90´ Ondra Polách (Adam Pecha)

Sestava: Karel Krahulec (C) (70´Tom Pjajko) - Jakub Struhař, Ondra Polách, Marek Filák, Michal Martinka - Jirka Vítek, Pepa Bartozel (80´ Jakub Fojtík), Dan Zvoníček (60´Pepa Kolínek) - Matěj Kubiš (65´ Tadeáš Liška), Dan Mana, Adam Pecha. Trenéři: Ivan Pecha, Franta Machů a Jožka Novák, Vedoucí: Tomáš Doležal

Zápas jsme začali aktivně a soupeři jsme až na malé výjimky nepůjčili míč. Vytvořili jsme si i několik slibných akcí, které ale ke gólu nevedly. V 10' se po rohu, který zahrával Matěj Kubiš, odrazil míč k volnému Adamovi Pechovi a ten nechytatelnou bombou do šibenice otevřel skóre utkání. Od té doby jsme ale vyklidili pozice a soupeř byl rázem rychlejší, důraznější a vytvořil si i několik velmi slibných akcí. Jednu z nich likvidoval až skvělým zákrokem Karel Krahulec, na kterého šel po brejku sám hostující hráč. Poločas jsme se štěstím vyhráli 1:0.
Druhý poločas jsme opět začali více běhat a kombinovat a tím jsme soupeře přehrávali. Po deseti minutách vysunul Adam Pecha kolmicí za obranu Dana Zvoníčka, který svůj únik chladnokrevně proměnil na vzdálenější tyč. Dál jsme soupeře jasně přehrávali a ten už neměl síly na odpor. Další branka padla po důrazném průniku Matěje Kubiše do vápna hostů, kde našel přesnou přihrávkou Dana Manu a ten nezaváhal. Potom nám daroval gól brankář Holešova, který nepřesnou rozehrávkou nahrál míč Tadeášovi Liškovi a ten hokejovým blafákem zakončil svůj samostatný únik. Poslední branku jsme přidali v samém závěru utkání, kdy po rohu Adama Pechy se prosadil Ondra Polách. Výsledek je pro nás pěkný, ale velkým varováním by pro nás měl být zbytek prvního poločasu po naší brance, kdy jsme usnuli na vavřínech a nechali se soupeřem zatlačit a tím se kupily chyby v naší obraně a jen díky štěstí jsme neinkasovali. Příště už by se nám to podařit nemuselo a naše polevení po vstřelené brance se nám může pěkně vymstít!!! Závěrem patří ovšem dík hráčům za předvedenou hru a pěkné akce ve stále trvajícím velkém horku.