Jdi na obsah Jdi na menu
 


ELSEREMO Brumov - TJ Malenovice 8 : 0

Brumov -  sobota 29.08.2015 -tráva-jasno 28 stupňů ve stínu - rozhodčí Filgas  

FC ELSEREMO Brumov - TJ Malenovice 8:0  (3:0)

Branky a asistence: 11´Matěj Kubiš (Dan Zvoníček), 16´Ondra Polách (Adam Pecha), 21´Matěj Kubiš (Adam Pecha), 59´Dan Zvoníček (Dominik Ryza), 61´Tadeáš Liška (Adam Pecha) 65´Tadeáš Liška (Matěj Kubiš), 78´ Adam Pecha (Tadeáš Liška), 89´ Adam Pecha (Dominik Ryza)

Sestava: Tomáš Pjajko - Jakub Struhař, Ondra Polách (46´ Dominik Ryza), Marek Filák (50´Kolínek Josef) - Jirka Vítek, Dan Zvoníček, Tadeáš Liška - Matěj Kubiš (75´ Karel Krahulec), Dan Mana (C) (78´ Štěpán Dorňák), Adam Pecha. Trenéři: Ivan Pecha a Franta Machů, Vedoucí :Tomáš Doležal

 

Do dalšího utkání jsme vstoupili velmi aktivně, výsledkem čehož bylo několik vydařených a pohledných akcí a střel. Soupeř nestíhal a zmohl se jen na odkopávání. Po další krásné přihrávce od Dana Zvoníčka se za obranu dostal Matěj Kubiš, který s přehledem překonal brankáře. Po druhé jsme udeřili z rohu, když Adam Pecha na vzdálenější tyči našel Ondru Polácha  a ten z blízka skóroval. Úspěšnou desetiminutovku jsme zakončili po dalším rohu Adama Pechy, kdy vznikl před brankou hostí zmatek, soupeřovi hráči odkopli míč přímo ke Kubišovi a ten nechytatelnou bombou křížem brány rozvlnil síť. Dál jsme hru kontrolovali, bohužel bez gólového efektu.

Ve druhém poločase jsme provedli několik změn, někteří hráči hráli na postech, na které nejsou až tak zvyklí a podle toho vypadala naše hra. Paradoxně jsme se gólově prosadili vícekrát, než v prvním poločase. Nejprve se po přiťuknutí novice týmu Dominika Ryzy (střídavý start z Lidečka) chytrou střelou ze šestnáctky prosadil Dan Zvoníček. Z dalšího rohu na vzdálenější tyč se do prázdné branky trefil Tadeáš Liška, který za pár minut po přihrávce Matěje Kubiše skóroval znovu. Poslední dva góly si připsal Adam Pecha. Nejprve po brejku, který sám rozehrál, mu míč vrátil Tadeáš Liška a střela do prázdné branky byla už  pro něj snadná. V samém závěru si druhou gólovou přihrávku připsal Dominik Ryza. Hráčům je potřeba poděkovat za nasazení od začátku až do konce a to i v době, kdy o výsledku bylo prakticky rozhodnuto.