Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKSV Bojkovice - FC ELSEREMO Brumov 0:7 (0:3)

Bojkovice -  neděle 23.08.2015 -tráva-polojasno 24 stupňů ve stínu - rozhodčí Bartoň  

SKSV Bojkovice - FC ELSEREMO Brumov 0:7   (0:3)

Branky a asistence: 20´Dan Mana (Pepa Kolínek), 25´Dan Mana (Pepa Kolínek), 27´Pepa Kolínek (Dan Mana), 50´Dan Mana (Adam Pecha), 55´Adam Pecha (Michal Martinka) 61´ Dan Mana (Adam Pecha), 79´ Tadeáš Liška (Matěj Kubiš)

Sestava: Karel Krahulec (C) (67´Tom Pjajko) - Jakub Struhař, Ondra Polách, Zdeněk Kolínek, Marek Filák (41´Michal Martinka) - Jirka Vítek, Dan Zvoníček, Pepa Kolínek - Tadeáš Liška, Dan Mana (62´Matěj Kubiš), Adam Pecha. Trenéři: Ivan Pecha a Franta Machů

 

Ani ve třetím MU kluci nezaváhali a naprosto jednoznačně přehráli herně i výsledkově domácího nováčka KP z Bojkovic. Prvních 15 minut ale domácí kladli tuhý odpor a hrozili hlavně svým kapitánem, který byl rychlý, důrazný a i šikovný s míčem. Naši obránci i s opět výborným defenzivním štítem Jirkou Vítkem si nejen s ním ale z celým bojkovickým útokem výtečně poradili. A stejně jako byla parádní defenziva, tak byla výborná i ofenziva. Znovu se trefili všichni tři útočníci, kteří tam od toho jsou. Dan Mana si pak zvedl sebevědomí, které měl dolu po dopoledním utkání s naším mužským béčkem a dal v tomto zápase 4 branky. Je vidět, že mu v dorostu nová role středního útočníka svědčí. Do půle jsme dali branky tři a prakticky zápas rozhodli. Ve druhé části jsme dál jasně kontrolovali hru. Domácí se již téměř nedostali pořádně za půlku a nás může jen mrzet řada dalších neproměněných šancí. Výhra je to plně zasloužená, ale těžké zápasy teprve příjdou. To ale kluci přesně potřebují. Hrát, hrát a hrát náročné zápasy. Všem veliká pochvala za výkon a nasazení v tomto MU. I.P., F.M.