Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hodnocení a poděkování Franty Machů !!!!!

12. 6. 2016

Ahoj, jestli můžu poprosit o sdílení na stránkách...

Borci, nesmírně moc děkuji za krásný zážitek ze zápasu ve Štítné...Bylo to derby se vším všudy- emoce, góly, tvrdé souboje, divácká kulisa... Co víc si přát... Čekal jsem, že to bude pro nás náročný zápas po stránce fyzické, ale to, co se odehrávalo na hřišti, mě úplně dostalo. To, že fotbal hrát umíte vím, ale mnohdy vám chybělo to srdíčko, v tomto zápase jste ukázali, že ho máte na správném místě!!! Většina z vás nastoupila s menšíma či většíma bolístkama, proti nám fyzicky velmi dobrý soupeř, do toho krátce po změně stran oslabení, přesto všechno jste podali heroický výkon korunovaný nádherným vítězstvím!!! Jak už jsem vám říkal po zápase, jestli dokážete toto ze sebe dostat v každém zápase, nemám o budoucnost Brumova strach... Ať jsou na pana Pechu názory jakékoli, z vás fotbalisty udělal právě on, myslete na to a dál se řiďte tím, co vám říká... Závěrem chci poděkovat divákům, soupeři, ale především vám za vysokou úroveň tohoto zápasu.
 
František Machů
 
Výše uvedené mi přišlo od Františka na email, takže plním jeho prosbu a dávám na naše stránky. I já k tomu ale mám něco málo.
Jednak děkuju Františkovi nejen za to, že za mě trenérsky zaskočil v MU ve Štítné, kdy jsem byl z osobních důvodů mimo Zlínský kraj, ale hlavně mu děkuji a nejen za sebe za naši spolupráci u dorostu. I Fera má samozřejmě veliký podíl na tom, že kluci fotbal hrát umí a mně se s ním hrozně dobře spolupracovalo. A to nejen po stránce trenérské, kdy jsme se výborně doplňovali, ale hlavně po stránce lidské, což je možná ještě důležitější pro práci v jakémkoliv kolektivu. O to víc mě mrzelo, když mi Franta v únoru oznámil, že s trénováním končí, ale dokázal jsem jeho osobní důvody plně pochopit. Takže ještě jednou Františku díky za mě a za kluky a jsem rád, že jste z velmi horké půdy ve Štítné, kde někteří lidé stále nepochopili, že jde jenom o SPORT, přivezli velmi cenné tři body. No a pokud někdo čeká na mé vyjádření ke článku (hloupému) k mé osobě na fotbalových stránkách Štítné, ale i samotnému průběhu utkání (a scestným výkřikům typu: "Co Vás Pecha málo trénuje, že Vás chytají křeče", tak můžu zvědavce ujistit, že již brzy se moji reakci a odpověď panu (hloupému) trenéru Šebákovi dočtete :-) :-) :-)
 
trenér dorostu FC ELSEREMO Brumov - Ivan Pecha